Tanácsadás külföldi munkavállalással kapcsolatosan

Cégünk partnerségi kapcsolatban áll a PAYROLL CONSULTING Könyvelő és Tanácsadó Kft-vel, aki magánszemélyek és vállalkozások részére nyújt szakmai tanácsadást külföldi munkavállalással kapcsolatosan.

Külföldön munkát vállalni szándékozó vállalkozásoknak szakmai tanácsadással segítenek eligazodni a jogszabályi környezetben. Ausztria és Németország irányában pedig teljeskörű ügyintézéssel szolgálnak a cégeknek az engedélyek megszerzésében, a szükséges fordítások elvégzésében valamint a tevékenységi körtől függően részletes tájékoztatást nyújtanak az adott ország által előírt feltételekről. Amennyiben szükséges elvégzik az adószám igénylését mindkét országban, valamint telephely bejegyzését is vállalják.

Magánszemélyek részére segítséget nyújtanak a magyarországi ügyintézésben, amennyiben külföldön kívánnak munkát vállalni és/vagy családjukkal letelepedni.

 

Minden munkát elvégeznek Önök helyett, ha úgy döntenek, hogy az említett célországokban kívánnak munkát vállalni.

 

További részletes tájékoztatás: a www.payroll-consulting.hu oldalon, vagy írásba a  info@payroll-consulting.hu e-mail címen, és telefonon a honlapon szereplő elérhetőségen.