*** Forbis Adótanácsadó Kft. *** a Nemzetközi ÁFA visszaigénylés szakértője

Az ÁFA (Általános Forgalmi Adó), az összes Európai Uniós tagországban, és a világ számos más országában egyike az állami adóknak, mely automatikusan hozzáadódik a legtöbb termék és szolgáltatás árához. A számlán külön tüntetik fel az ÁFÁ-t, ami a végösszeget akár 5-25%-kal is megnövelheti.

A nemzetközi kereskedelem támogatása érdekében, különféle vállalkozások (fuvarozók, külkereskedelmi vállalkozások, egyéni vállalkozók) jogosultak számos külföldön megfizetett adó (ÁFA, jövedéki adó) visszaigénylésére, meghatározott költségnemenként. Ezért, ha Ön pl. fuvarozó, külkereskedelemmel foglalkozik, vagy üzleti útra utazik az alábbi 28 ország bármelyikébe, cége nagy valószínűséggel jogosult ÁFA visszaigénylésre!

A Forbis Adótanácsadó Kft. teljes körű ÁFA és jövedéki adó visszaigénylési szolgáltatást nyújt, több mint 25 éves tapasztalattal, mely garantálja a lehető legmagasabb visszaigényelhető összeg, leggyorsabb visszatérítését! Az áfa-visszatérítés – az adóhatóságtól függően – általában 2-4 hónapon belül kerül visszafizetésre. Az ÁFA visszaigényléseket negyedévente, félévente vagy évente lehet benyújtani az adóhatóságoknak (országonként eltérően, benyújtási nagyságrend függvényében).

A Forbis tehát gondmentessé teszi a nemzetközi ÁFA visszaigénylését azáltal, hogy elvégzi Ön helyett a papírmunkát, folyamatosan kapcsolatot tart a külföldi adóhatóságokkal és adószakértőkkel, követi a nemzetközi jogszabály változásokat.

Forduljon bizalommal adó-visszatérítéssel kapcsolatos bármilyen kérdésével munkatársainkhoz a tax@forbis.hu e-mail címen vagy a +36 (1) 382-0106-os telefonszámon.

Nem dolgoztunk még együtt? Itt a remek alkalom!

Fuvarozók részére az első (1.000 EUR-t meg nem haladó) ÁFA visszaigénylést díjmentesen elvégezzük.

Az akció részleteivel kapcsolatosan kérjük keresse személyesen kolláganőinket.